Holmsund Obbola Kampsport
BJJ, Muay Thai, MMA & SJJ
Att träna med oss
Vi välkomnar alla intresserade att börja träna hos oss, vi har nybörjarintag under januari/februari för vårterminen och augusti/september för höstterminen. Lämplig träningsutrustning de första passen är t-shirt och träningsoverallsbyxor, eftersom vi tränar på en speciell matta så tränar vi barfota. Efter att du provat på att känner att det passar dig rekommenderar vi dig att köpa rätt utrustning, detta är något som din instruktör kan hjälper dig med.

Se till att ta bort hals-, armband och även andra smycken då du tränar. Vi vill inte riskera att skada varandra eller att värdesakerna går sönder.

Prislista
Priserna gäller per termin och tillsvidare

8-14 år: 550:-
15 år och uppåt: 700:-

Holmsund – Obbola Kampsport Idrottsförening har inga krav eller förväntningar att du som medlem ska utföra annat ideellt arbete. Vi anser att en betald medlemsavgift räcker.

Inbetalning sker till bankgironummer 544-8881 eller Swish: 1236 82 77 29, märk inbetalningen med personnummer på den som tränar.

Du ansvarar för ditt medlemskap 
Vi hjälps åt med administrationen genom att var och en ansvarar för sitt medlemskap. Följande regler gäller enligt överenskommelse: 
  • Om du vill sluta träna ska detta meddelas oss via e-post till info@holmsundobbolakampsport.se innan terminsstarten. Vid sen avregistrering ska fakturan betalas. 
  • Om du exempelvis flyttar eller byter mejladress ska du meddela oss det via e-post till info@holmsundobbolakampsport.se
För barn och ungdomar gäller samma regler, men där faller ansvaret på vårdnadshavaren. Därutöver gäller att de automatiskt flyttas till en ny träningsgrupp när de blir äldre.