SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Holmsund Obbola Kampsport
BJJ, Muay Thai & SJJ

Dynamix Fighting Sports
Dynamix är sammanslutning av föreningar i norden som samarbetar för gemensam tävlingsframgång. All idrottsverksamhet i Team Dynamix skall präglas av rörelseglädje, trygghet och effektivitet. Dynamix speciella pedagogik fostrar instruktörer och ledare att förmedla glädjen med kampsport i en trygg miljö och med fokus på att uppnå resultat när tävlingsdagen kommer.

Teamets huvudsakliga idrotter är BJJ, Sport Ju-Jutsu och MMA. Utbyte med medlemsklubbar uppmuntras och det arrangeras regelbundet teknikseminarium, sparringläger, instruktörsutbildningar och det årliga sommarlägret i Dynamix namn. Vid tävling representerar den aktive både sin egen klubb och ”Team Dynamix” för att på så sätt gemensamt med alla team-medlemmar fightas om pokalen för bästa team.

Dynamix är en demokratiskt uppbyggd organisation där varje medlemsförening är röstberättigad på det årliga rådslaget förlagt till sommarlägret (normalt fredag eftermiddag) Rådslaget tillsätter ledningsgruppens funktionärer som under året är ansvariga för att driva det adminstrativa arbetet framåt. Dynamix grundades 1998, då under namnet Sport Ju-Jutsu Scandinavia. Organisationen grundades ett år efter Ingemar Sköld och hans främsta elev Ricard Carneborn hade skapat den nya Ju-jutsustilen Sport Ju-jutsu. 2007 byttes namnet till Dynamix Fighting Sports för att organisationen sen en tid tillbaka har bedrivit verksamhet i fler idrotter än Sport Ju-jutsu.

För Holmsund Obbola Kampsport innebär anslutningen till Dynamix att vi satsar på att utbilda samtliga instruktörer inom ramen för Dynamix instruktörsutbildningar, målsättningen med detta är att få en gemensam syn på hur vi bäst kan bedriva träningsverksamheten. Vi har också som målsättning att sammanstråla med andra medlemmar i teamet på det årliga sommarlägret som går i Nacka den första veckan i Augusti varje år (ons-sön) Som en del i vår uppladdning inför viktiga tävlingar deltar vi självklart på de sparringläger som arrangeras i Dynamix namn för att förbereda oss på bästa sätt.

Dynamix Fighing Sports officiella hemsida


Dynamix Summercamp officiella hemsida