SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Holmsund Obbola Kampsport
BJJ, Muay Thai & SJJ

Att träna med oss
INNEHÅLL
Så här går det till | Prislista | Prova på | Medlemskapet 
 
Vi välkomnar alla intresserade att börja träna hos oss, vi har nybörjarintag under januari/februari för vårterminen och augusti/september för höstterminen. Lämplig träningsutrustning de första passen är t-shirt och träningsoverallsbyxor, eftersom vi tränar på en speciell matta så tränar vi barfota. Efter att du provat på och känner att det passar dig rekommenderar vi dig att köpa rätt utrustning, detta är något som din instruktör kan hjälper dig med.
 
Se till att ta bort hals-, armband och även andra smycken då du tränar. Vi vill inte riskera att skada varandra eller att värdesakerna går sönder.
 
SÅ HÄR GÅR DET TILL
  1. Du anmäler dig på vår hemsida (se menyn ovan). Du läggs då in i vårt kösystem.
  2. När det finns plats i gruppen får du en kallelse via mejl med mer information kring datum och tider.
  3. Du kommer på träningen. Du får prova på två gånger, vid tredje träningspasset har du accepterat att fortsätta träna med oss.
  4. Du får en faktura som du behöver betala. Först när fakturan är betald är du medlem och försäkrad.
  5. Prata med din instruktör kring träningsutrustning som exempelvis Gi, thaishorts, tandskydd mm.
PRISLISTA
Priserna gäller per termin och tillsvidare
 
8-14 år: 550:-
15 år och uppåt: 700:-
 
Holmsund – Obbola Kampsport Idrottsförening har inga krav eller förväntningar att du som medlem ska utföra annat ideellt arbete. Vi anser att en betald medlemsavgift räcker.
 
Inbetalning sker till bankgironummer 544-8881 eller Swish: 1236 82 77 29, märk inbetalningen med personnummer på den som tränar.
 
PROVA PÅ
Om du vill prova på att träna med oss måste du först anmäla dig (via Anmälan i menyn). Har vi plats i den grupp som passar dig får du en kallelse, i annat fall ligger du i vårt kösystem till nästa intag. 
 
Denna regel gäller med tanke på flera aspekter: 
  • för instruktörernas skull så att de inte helt plötsligt står med alldeles för stor grupp. 
  • vår försäkring gäller endast för våra medlemmar. 
  • vi har ett kösystem för rättvisans skull och vi tilldelar platser beroende på tillgång. 
Om du har några funderingar så kan du alltid kontakta oss via info@holmsundobbolakampsport.se
 
DU ANSVARAR FÖR DITT MEDLEMSKAP
Vi hjälps åt med administrationen genom att var och en ansvarar för sitt medlemskap. Följande regler gäller enligt överenskommelse: 
  • Om du vill sluta träna ska detta meddelas oss via e-post till info@holmsundobbolakampsport.se innan terminsstarten. Vid sen avregistrering ska fakturan betalas. 
  • Om du exempelvis flyttar eller byter mejladress ska du meddela oss det via e-post till info@holmsundobbolakampsport.se
För barn och ungdomar gäller samma regler, men där faller ansvaret på vårdnadshavaren. Därutöver gäller att de automatiskt flyttas till en ny träningsgrupp när de blir äldre.