SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Holmsund Obbola Kampsport
BJJ, Muay Thai & SJJ

Välkommen till BJJ
Träningspassen innehåller en ordentlig uppvärmning följd av stretching och fys för viktiga muskelgrupper. Därefter tränas olika drillar för att bli bättre på grundpositionerna i BJJ och till dessa positioner tillämpar man sedan lås och strypningar.
 
Träningspassen innehåller alltid stora delar kamp och du går väldigt sällan ifrån ett BJJ pass utan att vara riktigt svettig och med ett stort leeende på läpparna.
 
Brasiliansk Jiu-Jitsu har enkla och pedagogiska träningsupplägg där alla tekniker anpassats för att fungera på riktigt, mot en motståndare som gör motstånd. Något som visade sig väldigt tydligt i de tidigaste UFC galorna i USA då utövare från olika stilar möttes i matcher med få eller inga regler. BJJ var helt överlägset andra stilar och numera ingår BJJ-träning hos nästan alla utövare av grappling-baserade sporter. Trots att BJJ idag är inriktad mycket på tävling är de flesta utövarna ändå motionärer. BJJ är framförallt en allsidig träningsform som erbjuder utmanande kampmoment och stärker både kropp och psyke.
 
BJJ är till för alla!
 
Vi som förening är medlemmar i Svenska Brasiliansk Jiu-Jitsu förbundet
Start för BJJ-gänget
2017-08-17 06:41
För fortsättare är det tänkt att vi kör igång torsdagen den 31 augusti. Nybörjare kör igång veckan efter, alltså torsdagen den 7 september.

20.00 i dojon
Nyheter från föreningen
Hem, 29/08 18:02 
Hem, 20/08 16:08 
Hem, 03/01 12:00